Millainen on nelikymppinen?

SV Oy on nyt 40-vuotias ja kas, omistajien keski-ikä on samoin 40 vuotta. Millaisia siis olemme, me yrittäjät ja yrityksemme nelikymppisinä? Mitä voimme antaa sinulle ja yrityksellesi?

Nelikymppinen ei ole mikään keltanokka. Kokemusta ja kilsoja on ehtinyt kertyä. Nelikymppinen arvostaa laatua ja aitoja asioita, eikä hötkyile joka trendin perässä.

Keski-iässä on hyvä hetki katsoa taaksepäin mitä on tähän mennessä saavuttanut. Meille on kertynyt arvokasta kokemusta kassa- ja maksujärjestelmien parissa sekä teknologioista että asiakkaidemme tarpeista. Olemme kaikki myös keränneet tietoa ja osaamista koulutusten kautta – ja kouluttaudumme edelleen innokkaasti uusiin asioihin. Nelikymppinen tunteekin olevansa nuorekas ja vahvasti ajassa mukana.

Suuntaviivat tulevaisuudelle

Ne trendit, joissa me valitsemme olla mukana, on analysoitu ja pyöritetty monesta eri näkökulmasta. Erityisesti meitä motivoivat seuraavat asiat:

 1. Asiakasyritysten toiminnan uudistaminen kehittämällä yrittäjien teknologiaosaamista ja ottamalla käyttöön joustavia, keskenään yhteensopivia työkaluja.
 2. Tiedolla johtamisen edistäminen pienissä yrityksissä. Tiedon pitää kertyä yritykseen ja olla kaikilla helposti käytettävissä.
 3. Jumiutuneiden toimintatapojen kyseenalaistaminen ja virtaviivaisempien mallien omaksuminen yritystoimintaan.
 4. Kansainvälisen kehityksen seuraaminen ja parhaiden käytäntöjen tuominen asiakasyrityksiimme.

Haluamme näyttää sinulle, millainen liiketoiminnan potentiaali noista seikoista löytyy.

Synttäreiden kunniaksi annamme Sinulle lahjan!

Teemme työtä asiakkaitamme varten, ja nyt on aika kuunnella ja oppia teiltä lisää.

40-vuotiaan taipaleemme kunniaksi annammekin Sinulle lahjaksi työpäivän yrityksessäsi.

Ota meidät päiväksi töihin haastamaan yrityksesi toimintatapoja! Päivän arvo 875 € (alv 0).

Työpäivä sisältää yrityksen nykyisten järjestelmien, ohjelmistojen ja työkalujen kartoituksen ja kehitysehdotuksen seuraavilta osin:

 • Tietojohtaminen
 • Kustannussäästöt
 • Automatisointi
 • CRM, myynti ja tilaukset
 • Sähköinen markkinointi
 • Verkkosivusto ja -kauppa
 • Tiedostojenhallinta
 • Yhteistyöalustat ja viestintä
 • Taloushallinto

Ilmoittaudu mukaan heti, sillä kalenteriaikoja on saatavilla rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen onnistuu vapaamuotoisella sähköpostilla myynti(a)sv-oy.fi. Sovitaan sitten yksityiskohdista – palvelu on täysin maksuton eikä sido yritystäsi mihinkään.

Synttäriterveisin,

Jenni Heikkilä, Johanna Manninen & Sari Mäyrä
yrittäjät