Leasing-vuokraus

Voit tehdä niin pienet kuin suuret laite- ja ohjelmistohankinnat kauttamme leasingvuokrasopimuksella. Rahoituskumppaninamme toimii GRENKE, joka on erikoistunut PK-sektorin yritysten IT- ja toimistokalustehankintojen rahoittamiseen. Hoidamme koko rahoituksen hakemiseen liittyvän prosessin asiakkgrenkeleasingaan puolesta.

HUOM! Lyhytaikainen vuokraus esim. tapahtumiin on eri asia kuin leasing-vuokraus. Leasing-vuokrakausi on pituudeltaan aina 12-60 kk.

Vuokrauksen edut

  • Yrityksesi pääomaa säästyy tuottavampaan käyttöön
  • Investoinnin kustannukset jakaantuvat koko sopimuskaudelle
  • Budjetointi helpottuu tasasuuruisten kuukausilyhennysten johdosta
  • Korkotasojen vaihtelu ei vaikuta kiinteään vuokrahintaan
  • Rahoitettava kohde toimii vakuutena
  • Sopimukseen voidaan liittää myös palveluja

Hyvä tietää leasingista

Milloin leasingsopimukseni käynnistyy?
Allekirjoittaessasi vastaanottopöytäkirjan, määrität päivän, jolloin olet vastaanottanut tuotteet. Sopimusaikasi alkaa seuraavan kvartaalin alusta. Ajalta ennen seuraavan kvartaalin alkua rahoitusyhtiö GRENKE perii päivävuokraa (päivävuokra = 1/30 kuukausimaksusta). Tätä aikaa ei lasketa sopimuskuukausiin.

Erillisiä päivävuokria ei veloiteta, mikäli sopimus käynnistyy 1.1, 1.4, 1.7, tai 1.10.

Milloin leasingmaksut peritään?
Leasingmaksut peritään neljä kertaa vuodessa (1.1, 1.4, 1.7 ja 1.10). Maksut tehdään siis 3 kk:n jaksoissa ennakkoon. Asiakkaan on mahdollista vaihtaa kuukausittaiseen laskutukseen. Tällöin asiakkaalta tullaan perimään 8€ laskutuslisä.

Tuleeko sopimukseen kuukausimaksun lisäksi muita kuluja?
Kaikki leasingsopimuksen tuotteet tulee vakuuttaa. GRENKE tarjoaa oman vakuutuksen mutta asiakas voi halutessaan vakuuttaa tuotteet oman vakuutusyhtiönsä kautta.

Missä vaiheessa omistan laitteet?
Leasingissa asiakas ei omista laitteita, vaan maksaa tuotteista käyttömaksua. Sopimuskauden ajan laitteet ovat rahoitusyhtiön omaisuutta.

Sopimuskauden jälkeen laitteet on mahdollista lunastaa omaksi, mikäli asiasta näin sovitaan myyjäliikkeen kanssa.

Voinko lopettaa leasingsopimukseni ennen perusvuokrakauden päättymistä?
Leasingsopimus on mahdollista lopettaa ennen perusvuokrakauden päättymistä, mutta tämä edellyttää silti kaikkien vuokravastuiden hoitamista.

Lähde: Grenkeleasing Oy