Tarjoamme monipuoliset ja luotettavat myynnin ja maksamisen ratkaisut

Uuden kassajärjestelmän tai maksupäätteen valintaan kannattaa käyttää riittävästi aikaa. Sopivimman laitteen valintaan vaikuttavat olennaisesti yrityksen toimiala, käyttöympäristö, toimintatavat, budjetti, tavoitteet ja muut erikoistarpeet. Olennaisimpia asioita on, myytkö palveluita ja tuotteita kivijalassa, verkkokaupassa vai kummassakin?

Asiantuntijuutemme perustuu vuosien kokemukseen eri maksujärjestelmien toimittajana. Asiantuntijoidemme koulutustausta tarjoaa yrityksellesi niin taloushallinnon, markkinoinnin ja myynnin kuin liiketoimintastrategian sekä hallitustyön tuoreen tietämyksen. Teemme työmme aina vahvasti asiakkaamme etua ajatellen.

Anna asiantuntijan auttaa!

Maksupäätteet ja korttitilityssopimukset

Maksupäätteitä on saatavilla liikkuvaan myyntiin tai kiinteille myyntipisteille. Laitteet toimitetaan aina käyttövalmiiksi ohjelmoituna ja niissä on voimassa vaihtolaitetakuu.

Tutustu maksupäätteisiin

Kassakoneet

Toimitamme myös perinteisiä kassakoneita, jotka soveltuvat hyvin kahviloiden ja pienten myymälöiden tarpeisiin.

Tutustu kassakoneisiin

Kassajärjestelmät

Kassajärjestelmän hankinta kauttamme on helppoa – autamme parhaan ratkaisun valinnassa ja tarjoamme myös rahoituspalvelut, laitteiden ohjelmoinnin ja tukipalvelut.

Tutustu kassajärjestelmiin

Odoo-kassasovellus

Odoo-liiketoimintasovellusten perheestä löytyy myös kassasovellus. Tämä on paras ratkaisu Sinulle, joka haet ohjelmistolta erityisesti saumattomuutta ja laajennettavuutta eri toimintoihin, kuten asiakkuudenhallinta (CRM), verkkokauppa, varastonhallinta yms.

Tutustu Odoo-sovelluksiin

Voimmeko auttaa? Jätä yhteydenottopyyntö!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.