Lahden kaupunki on luonut elvytyspaketin lievittämään yrityksille koronavirustilanteesta aiheutuvia vaikeuksia. Yksi elvytyspakettiin kuuluvista tukimuodoista on Yrityspalveluseteli.

Olemme mukana Lahden kaupungin palvelusetelin palvelutarjoajien listalla. Nyt on hyvä hetki panostaa yrityksesi kehittämiseen sekä markkinointiin ja myyntiin. Itse olemme lähteneet uudistuksen tielle ja olemme rakentaneet uuden Vividi-asiantuntijapalvelun, joka auttaa yritystäsi sen toiminnan eri vaiheissa.

Vividi on erityisesti pienyritysten järjestelmätarpeiden ratkaisemiseen erikoistunut asiantuntija Lahdessa. Henkilöstöllämme on monipuolinen osaamistausta ja pitkä kokemus B2B-palvelusta eri alojen pienyritysten kanssa.

Tunnemme yritysten myynnin ja markkinoinnin haasteet ja tarjoamme niihin käytännönläheiset, helposti toteutettavat ja nopeasti hyödynnettävät ohjelmistoratkaisut. Hyödynnämme ratkaisuissa useita eri järjestelmiä, joiden hankintaan ja tehokkaaseen hyödyntämiseen tarjoamme palveluitamme.

Tarjoamme palvelut palvelusetelillä:

PALVELUN SISÄLTÖ

Yrityspalvelusetelillä asiakasyritys saa 50 tuntia asiantuntijan työtä sekä valitsemaansa käytännön myynti- tai markkinointitoimenpiteen toteutukseen tarvittavat Odoo-lisenssit sekä palvelintilan 6 kuukauden ajalle.

Kehittämissuunnitelma:

 • Perehtyminen yrityksen liikeideaan ja strategisiin tavoitteisiin, organisaatioon, prosesseihin sekä myynnin ja markkinoinnin käytössä oleviin työkaluihin.
 • Toiminnallisuuskuvaus yrityksessä havaituista myynnin ja markkinoinnin järjestelmätarpeista helposti ymmärrettävässä ja hyödynnettävässä muodossa.
 • Konkreettinen kehittämissuunnitelma prototyypin muodossa: ehdotuksemme yrityksen myynnin ja markkinoinnin prosesseista ja niissä tarvittavista työkaluista Odoo-yritysjärjestelmän eri moduuleilla.
 • Käyttäjien kouluttaminen työkalujen hyödyntämiseen ja toiminnan tehostamiseen. Prosessien ja toimenpiteiden kehittäminen ketterin kehittämismenetelmin (protoilu asiakkaan kanssa), minkä jälkeen toimenpiteet on nopeasti vietävissä toteutukseen.
 • Käytännön myynti- tai markkinointitoimen toteutus:
  a) Verkkosivuston ja verkkokaupan pystyttäminen
  Odoo-järjestelmällä TAI
  b) Sähköpostimarkkinoinnin automaation rakentaminen Odoo-järjestelmällä TAI
  c) Asiakkaan suunnitteleman myyntiprosessin/kampanjan perustaminen Odoo-järjestelmään


Hae Lahden kaupungin yrityspalveluseteliä 14.4.2020 mennessä osoitteesta:

https://www.ladec.fi/tiedotteet/yrityspalveluseteli-lahti-koronan-vuoksi-koko-maararaha-200000-jaetaan-kevaalla-myos-lievennyksia-ehtoihin

Lisätietoja Vividi-asiantuntijapalveluista:
Sari Mäyrä, puh. 044 751 1010
sari.mayra@sv-oy.fi